Werven en Off-shore, Keeping our customers comfortabel, safe, legal & ethical...IMO wheelmark gecertificeerd

Wat kan Neptune voor u betekenen?

Zit- en slaapcomfort is een post op de begroting waar Neptune voor u de perfecte oplossing heeft. Ruim 80% van de kostbare tijd van uw klanten wordt doorgebracht op onze producten. Als het zit- en slaapcomfort de juiste aandacht krijgt en uw klanten krijgen daarin een ruime keuze voorgeschoteld dan wordt dat zeer gewaardeerd. Goed en comfortabel zitten en slapen is een absolute “must” aan boord, uw klanten zullen het zeer op prijs stellen als daar aandacht en advies in wordt gegeven. The looks and feel moeten natuurlijk geheel op elkaar zijn afgestemd, zo hebben wij vakmensen in huis die elke klus naar tevredenheid kunnen klaren.

Als wij voor een werf mogen produceren wordt er natuurlijk altijd eerst gesproken over de kwaliteiten, modellen en uitvoeringen. Veelal worden eerst proef zit- en rugkussens gesneden om dit samen met de werf en zijn klanten te beoordelen. Als alles naar wens is worden de kussens naar aanleiding van mallen die bij u aan boord zijn gemaakt gesneden, samengesteld en gemoduleerd. Op deze wijze komen wij tot verbluffende resultaten. Wij hebben ruim 30 verschillende kwaliteiten comfortschuim op voorraad en kunnen deze met ons moderne machinepark in elke dikte, vorm en kwaliteit voor u snijden. Onze atelier is voorzien van moderne machines die elke klus aankan.
Wij hebben voor diverse matraskwaliteiten de IMO certificering en hebben ook diverse comfortschuimen welke tevens zijn voorzien van de IMO certificaten.
Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf zodat wij u kunnen introduceren met ons bedrijf en onze mogelijkheden.

Commerciële scheepvaart en off-shore:

Slaapcomfort aan boord van de Off-Shore is zeer belangrijk, er wordt overdag en zelfs in de nacht hard gewerkt. Vaak zwaar werk en lange werktijden. Wij vinden dat als de medewerkers die soms 10 á 12 uur hard zwaar werk leveren een comfortabel topmatras verdienen.

Matrassen en zitmeubelen horen te voldoen aan de strenge IMO eisen. Dit is gewoonweg een vereiste aan boord van de vaartuigen die aan de strenge IMO regels moeten voldoen. Neptune heeft comfortschuimen en diverse bekledingsmaterialen die voldoen aan de IMO

Slaapcomfort

Op maat gemaakte bootmatrassen en toebehoren voor ieder jacht.

Bekijken

Scheepsstoffering

Op maat gemaakte scheepsstoffering voor comfort aan boord.

Bekijken

Accessoires en meer

Slaapbenodigdheden zoals bedlinnen, badlinnen, hoofdkussens, dekbedden en meer.

Bekijken

Pure ambacht, gemaakt in Nederland

Bij Neptune zorgen we dat de dagen aan boord de mooiste dagen van uw leven zijn. We doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u zich nergens zo comfortabel voelt als op uw eigen schip. Wij bij Neptune nemen uw comfort serieus en zorgen voor het ultieme comfort op uw boot.

Recente projecten

Werk waar wij trots op zijn

Laatste nieuws

Lattenbodems voor beluchting & comfort
16 augustus 2022
IMO-certificaat voor Neptune matrassen
16 augustus 2022
SY “BARUNA”
30 september 2021

Wilt u meer weten?

Klanten aan het woord