Slaapcomfort

Wat kan Neptune voor u betekenen?

Slaapcomfort aan boord van de superjachten is natuurlijk een van de belangrijkste investeringen aan boord. Comfort, hygiëne en veiligheid staan hier voorop. Eigenaren geven tientallen miljoenen en soms veel meer uit voor een superjacht waarbij ze net als iedereen 30% van hun tijd doorbrengen in bed.

Er worden gasten en zakenrelaties uitgenodigd om mee te varen en te mogen genieten van alle luxe die aan boord aanwezig is, speedboten, jetski’s, duikuitrusting, massages noem het maar op.
Deze gasten mogen natuurlijk niet na een dag van ontspanning en plezier de nacht doorbrengen op zomaar een matrasje!
Wij van Neptune hebben een grote keuze aan verschillende matraskwaliteiten in elke dikte en kwaliteit die voorzien zijn van het IMO certificaat, een absolute must aan boord van de superjachten. Neptune heeft zich als geen ander gespecialiseerd in de productie van kwaliteits bootmatrassen op maat, zodat de eigenaar, zijn gasten en zeker niet te vergeten de bemanning heerlijk comfortabel, veilig en hygiënisch kan slapen.

Ongeveer 30% van de tijd aan boord wordt besteed aan slapen. Dat is te lang om enig ongemak te ondervinden. The day is yours……… we take care of the night.

Producten voor een perfecte nachtrust

Bootmatrassen

Matrastoppers

Matrasdragers

Bedlinnen op maat

(Inter)nationale leveringen

Wellicht ligt uw jacht ligt in een buitenlandse haven, bijvoorbeeld Cannes, Barcelona, Monaco, Mallaga, Ibiza of Saint-Tropez. Op basis van de door u aangeleverde afmetingen kunnen wij u de matrassen in verschillende kwaliteiten en diktes aanbieden. Als u akkoord gaat met onze prijsstelling, kunnen wij desgewenst aan boord sjablonen maken van de matrassen. Vervolgens bespreken wij de levertijd en worden de matrassen getransporteerd naar de haven van uw keuze. Indien nodig adviseren wij u aan boord en begeleiden wij u bij het maken van de juiste keuze.

Op Mallorca hebben we een adviseur en een Experience Centre, waar meer dan 16 verschillende kwaliteiten en diktes uitgeprobeerd kunnen worden om de juiste keuze te maken.

Kom langs voor advies

Kom langs voor advies

Onze adviseurs bespreken met u de situatie en het gewenste zit- en/of slaapcomfort tot in detail.

Wij meten aan boord in

Wij meten aan boord in

Onze vakmensen komen eventueel op afspraak aan boord om alles in te meten en de details te bespreken.

Het product is gereed

Het product is gereed

Zodra het zit- en/of slaapcomfort gereed is wordt er een afspraak voor aflevering gemaakt.

Benieuwd wat Neptune voor u kan betekenen?

Een kijkje in de keuken

Hoe gaan onze professionals te werk

Klanten aan het woord