Bedlinnen

Op maat gemaakt

Voor elk jacht maakt Neptune in eigen atelier moltons en hoeslakens in de vorm van het matras. Hierdoor voorkomt u lelijk opgemaakte bedden met schuivende lakens.
Daarnaast leveren wij dekbedover-trekken en kussenslopen die in vele maten en op kleur samengesteld kunnen worden. In samenwerking met een Nederlandse en een Belgische producent hebben wij een mooie selectie duurzaam bedlinnen opgenomen. Satijn, katoen en linnen worden in vele kleuren en samenstellingen naar wens verwerkt. Elke slaapcabine wordt hierdoor een echte relaxruimte!

icon Het mooiste bedlinnen op maat gemaakt
Lees meer

Bad- en tafellinnen

Diverse stijlen en kleuren

Van strandlaken tot handdoek, badjassen, slippers en meer..... Elk item kan eventueel naar wens ook nog voorzien worden van de naam of het logo van het jacht. Voor de tafel bieden wij een mooi assortiment aan tafellakens, tafellopers en servetten.

Lees meer

Dekbedden en hoofdkussens

Voor elk seizoen

Dekbedden kunnen in vele maten en kwaliteiten geleverd en eventueel aangepast worden naar de vorm van het bed. Ze zijn er o.a. gevuld met ganzendons, kamelenhaar, wol of zijde en in diverse warmteklassen. Hoofdkussens zijn er in diverse samenstellingen, maten en kwaliteiten en veelal op voorraad.

Lees meer

Wilt u ook heerlijk uitgerust wakker worden aan boord?

message icon Laat een bericht achter
message icon Laat ons u bellen
message icon Kom bij ons langs
message icon Vraag een offerte aan