Het bedrijf

Sinds de oprichting in 1992 is Neptune in minder dan 25 jaar uitgegroeid tot de onbetwiste marktleider in het produceren van nautisch slaap- en zitcomfort. Deze positie hebben we weten te bereiken omdat we slechts één doel voor ogen hebben: Zorgen dat u zo veel mogelijk tijd aan boord kunt genieten.
Dat doel is vanaf het begin de inspiratie geweest om de aller-beste kwaliteit bootmatrassen en bootkussens te ontwikke-len en te produceren.

Innovatie

In de zoektocht naar het allerbeste zijn wij nooit bang geweest om dingen anders aan te pakken. We zijn nooit gestopt met innoveren en dat blijkt wel uit de vele oplossingen die sindsdien ontwikkeld zijn. Van flexibel lattenbodemsysteem, ultra-efficiënte uitschuifbare slaapplaatsen, Neptune Airlift™ tot het Fullmotion™ elektrisch verstelbare slaapsysteem, hetgeen het meest vlakke elektrisch verstelbare systeem ter wereld is. Blijven doordenken om het beste comfort voor de beperkte ruimte aan boord te leveren, is onze uitdaging.

De mooiste materialen

Alle Neptune bootmatrassen, lattenbodems en bootkussens worden uitsluitend gemaakt van de allerbeste en mooiste grondstoffen. Er zijn ruim 60 kwaliteiten comfortschuim in huis. Deze grondstoffen zijn stuk voor stuk met zorg geselecteerd en uitvoerig getest, zodat de eindproducten een lange levensduur hebben en een superieur comfort. Alleen door het inzetten van de juiste grondstoffen krijgen onze klanten een super verblijf aan boord van hun schip.

Ambachtelijk vakmanschap

Neptune biedt slaap- en zitcomfort in vele vormen en maten. Om te zorgen dat een Neptune product altijd aan alle wensen voldoet worden ze allen op ambachtelijke wijze vervaardigd. Bij dat proces komt veel expertise kijken. Het team van ervaren specialisten ziet erop toe dat elk Neptune bootmatras, bootkussen, maatwerk paneel of accessoire altijd perfect bij de klant past en van onberispelijke kwaliteit is. Als geen ander heeft Neptune een uitgebreid modern machinepark om alles tot in de puntjes te verwerken.