Nieuwe matrassen binnen 24 uur

11 juni 2019

Mooi bericht van een van onze klanten:

“Jullie maken vast van elke klant een wandelende reclame zuil. Het is een mooi verhaal: donderdag uitproberen in de showroom en op de boot. Maandag geïnstalleerd. We slapen als rozen, ondanks de hitte. Hartelijke groet, Monique Klompé”.

En daar doen we het voor!

Veel jachteigenaren slapen al jaren beroerd aan boord. Klamme, veel te dunne, soms zelfs beschimmelde, knetterharde of juist veel te zachte matrassen, wellicht nog van de vorige eigena(a)r(en). Vreemd eigenlijk als je bedenkt dat een matras voor thuis wel met zorg wordt uitgekozen. Bij Neptune hebben we de oplossing: de 24-uurs Service. U bepaalt de kwaliteit en de dikte van uw nieuwe matras en Neptune zorgt binnen 24 uur voor de rest. Zo kan uw vakantie de volgende dag écht beginnen: uitslapen, ontbijten en misschien gaan varen, of… u gaat weer terug naar bed om nog even te genieten van het comfort van Neptune.

Werkwijze van onze 24-uurs Service: u meert aan in Hoorn, Enkhuizen, Andijk of Medemblik. Wij meten het vertrek op en kunnen op afspraak binnen 24 uur op maat gemaakt slaapcomfort leveren. Informeer naar de mogelijkheden.