Open Huis Experience Centre Palma

21 maart 2019

Neptune heeft de deuren geopend van een Experience Centre in het hart van Palma de Mallorca. Dit zal gevierd worden met een Open Huis op zondag 28 april vanaf 19.30 uur. Het Experience Centre heeft een indrukwekkende showroom van maar liefst 150 m², gelegen aan de Avinguda de Joan Miró 3-e. Dit is op steenworp afstand van de belangrijkste jachthavens van Palma. In het Experience Centre presenteren we maar liefst zestien kwaliteiten/diktes matrassen in zeven bedden. Elk bed is voorzien van twee verschillende matraskwaliteiten, zo ervaart men ter plekke het verschil. De showmodellen bestaan uit slaapplaatsen voor zowel bemanning als voor de jacht eigenaar(s) en zijn gasten.

In het Experience Centre kan men het verschil voelen tussen de verschillende diktes, kwaliteiten en afwerkingen van bootmatrassen alsook van hoofdkussens, dekbedden en bedlinnen. Ook demonstreren wij het nieuwe bed met de toepasselijke naam ‘Palma’, dat speciaal ontworpen is voor de villamarkt. Neptune at Home verzorgt tevens advies aan huiseigenaren en levert bedden voor villa’s.

Het Neptune Experience Centre verzorgt interieuradvies voor jachten en huizen op afspraak. Daarnaast zullen er workshops georganiseerd gaan worden voor bemanningsleden. Thema’s als ‘het belang van een goede nachtrust’ in samenwerking met een fysiotherapeut, ‘ontspannen na het werk’ in samenwerking met een yoga-instructeur, en ‘de juiste manier van bedden opmaken’ samen met de VIP Service School Palma, zullen uitgelicht worden.

Melanie Winters, onze Neptune-dealer op de Balearen, zal dagelijks in het Experience Centre aanwezig zijn van 9.00 tot 12.00 uur en is beschikbaar op afspraak. Marcel Botman, onze contactpersoon voor het Spaanse vasteland en Diana van Wieringen, de interior designer van Neptune, zijn maandelijks aanwezig en beschikbaar voor meetings.

Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak om het Experience Centre te bezoeken.