Neptune 24-uurs service: nieuwe matrassen aan boord binnen 24 uur

06 mei 2024

Bent u onderweg met uw boot en realiseert u zich (weer) dat u helemaal niet lekker ligt en slaapt aan boord? Dan is het de hoogste tijd voor een nieuw matras! Met de 24-uurs service van Neptune kan dat zelfs tijdens uw vakantie nog geregeld worden.

U meert aan in Hoorn, Enkhuizen, Andijk of Medemblik. We komen bij u aan boord om de matrassen in te meten en voor persoonlijk advies. Desgewenst nemen we u mee naar onze belevingsruimte in Zwaagdijk-Oost om verschillende matraskwaliteiten, diktes en slaapsystemen uit te proberen, waarna u weer netjes naar uw boot wordt teruggebracht. De volgende dag worden uw op maat gemaakte matrassen, lattenbodems en bedlinnen bij u aan boord gebracht. Uw oude matrassen worden afgevoerd en gerecycled.

Neem contact op

 

24-uurs Service

24-uurs Service

U meert aan in Hoorn, Enkhuizen, Andijk of Medemblik. Wij meten het vertrek op en kunnen op afspraak binnen 24 uur op maat gemaakt slaapcomfort leveren.

 

OF

U maakt telefonisch een afspraak om bij ons langs te komen en brengt uw oude matrassen mee. Wel eerst even controleren of de pasvorm nog goed is. U stuurt ons een aantal foto’s van de slaapcabine en meet de diepte van de eventuele opstaande kant waar de matrassen achter vallen. In ons belevingscentrum krijgt u vakkundig advies en kiest u een matraskwaliteit naar wens. Wij gaan direct voor u aan de slag en de volgende dag worden de nieuwe matrassen bij u aan boord gebracht of u kunt ze de volgende dag afhalen.

Neptune levert op maat gemaakte matrassen in verschillende kwaliteiten, vervaardigd van de meest comfortabele en duurzame materialen, ontwikkeld om optimaal comfort en ondersteuning te bieden. Bootmatrassen in combinatie met onze gepatenteerde Neptune lattenbodemsystemen – essentieel voor ventilatie onder de matras – zorgen voor een comfortabele en gezonde slaapplaats aan boord van uw jacht.

Neem contact op

LET OP: Vraag naar de voorwaarden. Deze 24-uurs service geldt alleen in Nederland.