Embrace traag schuim

Alle materialen

Vita Talalay® Embrace is ontwikkeld voor mensen die het gevoel van traag schuim fijn vinden, die voorkeur geven aan drukverlaging en goede ventilerende eigenschappen wensen. In tegenstelling tot andere soorten traag schuimen laat de Vita Talalay® Embrace u niet in een kuil in de matras zakken. Het draaien in bed gaat gemakkelijk waardoor men in een diepe REM-slaap blijft. Er wordt geen druk opgebouwd door te lang in eenzelfde houding te liggen. Door Vita Talalay® Embrace wordt men als het ware opgetild, in tegenstelling tot andere soorten traag schuim.

Embrace wordt aangebracht als toplaag bovenop de Comfort-plus en de Excellent Vita Talalay® latex matraskernen. Een toplaag van 3-4 cm is voor een matras voldoende om een goed resultaat te bereiken. Deze comfort schuim soort kan ook perfect gebruikt worden als matrastopper.

Dit extreme ademende vermogen komt doordat de open celstructuur niet sluit wanneer deze wordt samengedrukt. De natuurlijke weerstand van Vita Talalay® houdt je lichaam ondersteund door een open netwerk van cellen, waardoor lucht kan blijven stromen en een ontsnappingsroute voor je lichaamswarmte ontstaat. Zo blijft uw slaapomgeving het hele jaar door op een optimale temperatuur.